Siirry sisältöön

CASET

Kokemuksia ja asiakastarinoita
Siirry sisältöön

CASE: Kiwa Inspecta

Asiakkaallamme oli tarve toiminnalliselle koulutukselle, sekä vastapainoiselle aktiviteetille. Porukassa on paljon uusia henkilöitä ja he toimivat laajalla alueella.

Järjestimme ko. tiimille koko päivän tapahtuman, joka koostui tilasta aamupalan kera, meidän toteuttamasta toiminnallisesta koulutuksesta sekä vapaa-ajan ohjelmasta.

Päivä alkoi aamukahvien merkeissä, jonka jälkeen tiimi piti oman sisäisen koulutustilaisuuden. Lounaan jälkeen me järjestimme tiiviin koulutusosuuden, aiheena, vuorovaikutus sekä jaksaminen raskaassa työssä kun pitää löytää voimavaroja jaksamiseen. Tämän jälkeen oli vielä ennen illallista kumppanimme järjestämä vapaa-ajan osuus pakohuoneiden merkeissä.

Koulutusosuus koostui tiiviistä teoriaosioista sekä laajemmista käytännön harjoituksista, jolloin jokainen sai takuulla muistiinpainuvan kokemuksen kustakin aiheesta, puutumatta kalvosulkeisiin.

Asiakkaan tarpeena oli tutustua tiimin jäsenten kesken rakentavan tekemisen merkeissä, tavoitteellisesti vakavalla agendalla, mutta samalla rennosti ja hauskaa pitäen. Tiimi tapaa toisiaan erittäin harvoin, koska ovat hajautuneet ympäri suomea. Monet ovatkin yhteydessä toisiinsa vain sähköpostin välityksellä, joten tällainen yhteinen päivä on tärkeässä roolissa yhteishengen luomisessa.

”Kouluttaja puhutteli sisällämme sykkivää iloista työntekijää. Saimme konkreettisia esimerkkejä mm. kanssakäymiseen ja positiivisuuden nostattamiseen. Näistä varmasti puhutaan toimistoilla jatkossa”.

Asiakkaalla oli tarve, me teimme ratkaisun tarpeeseen.

CASE: ABB Oy, Grid Integration yksikkö

Asiakkaallamme oli tarve hankkia yrityksen n. 90 hengen osastolle tyhypäivä kesäjuhlan teemalla tampereen keskustassa, avaimet käteen -toteutuksena.

Päivän kohokohtana ja vastapainona muulle kokoussisällölle toimi järjestämämme City Hunt -kaupunkiseikkailu.

Päivä alkoi aamukahvien merkeissä ravintolasta, ennen aamupäivän tiivistä kokousosuutta. Kokouksen ja lounaan jälkeen lähdettiin pienemmissä joukkueissa kaupunkiseikkailulle.
Kukin joukkue sai valintojensa seurauksena muovailla omannäköisensä seikkailun, minkä jälkeen olikin otollinen aika nauttia seikkailuun sopivat virvokkeet.

Kaupunkiseikkailun sisältö tehtiin oman konseptimme pohjalle, huomioiden asiakkaan haluamat aiheet. Tarjolla oli kaupungin maisemia ja historiaa, ongelmanratkaisua, etsimistä ja bongaamista sekä monessa paikassa yhteishenkeä kohottavia, ryhmätyötä vaativia tehtäviä. Noin kolmen tunnin seikkailu päättyi iloisten joukkueiden palatessa takaisin varattuun ravintolaan. Kaikkien saavuttua käytiin seikkailu läpi, katsottiin loistokkaat kuvat ja palkittiin hyvästä syystä hymyilevät voittajat.

Jälkipelit aloitettiin erinomaisen illallisen merkeissä. Monta muistorikasta hetkeä tuli taltioitua osallistujien mieliin ja valtava määrä valokuvia jäi niin muistoksi kuin muuhunkin vapaaseen käyttöön asiakkaalle.

Asiakkaalle helppo ja aikaa säästävä tapa järjestää tyhypäivä, meille järjestäjänä valtava määrä pieniä yksityiskohtia joiden pitää sopia saumattomasti yhteen.

CASE: "Tyypillinen kaupunkiseikkailu"

Asiakkaalla on  tarve hankkia sisältöä tyhy- / virkistyspäivään tai kokouksen oheen 10-50 hengen ryhmälle, joko ruokailuiden yms. kera, tai sitten pelkkä ohjelmasisältö.

Seikkailu alkaa asiakkaan omalta toimistolta, kokoustilasta, lounaalta tai sovitulta kohtauspaikalta.

Pienryhmät saavat ohjeistuksen seikkailuun, jaetaan ryhmille tarvittavat laitteet ja nopeasti he ovat kadonneet kaupungille.
Ryhmät kiertävät mobiilisovelluksen avulla heille laaditun reitin, joka päättyy loppuhuipennukseen sopivaan paikkaan. Se voi olla asiakkaan oma tila, meidän kokoustila, ravintola tai ulkona jos halutaan välttää pienryhmien kontaktit.

Loppuyhteenvedossa käydään läpi seikkailun tulokset, katsotaan ryhmien ottamia valokuvia sekä videoita, jotka luonnollisesti jäävät asiakkaan omaan käyttöön tulevaisuudessa ja palkitaan voittajat.

Asiakkaalle helppo ja aikaa säästävä tapa järjestää omannäköinen tapahtuma, meille järjestäjänä valtava määrä pieniä yksityiskohtia joiden pitää sopia saumattomasti yhteen.