Siirry sisältöön

Hyvinvointipalvelut

Hidasta hyvinvointiin
Siirry sisältöön

Pirstaloituvan työn ja hektisen elämänrytmin vaikutukset meihin ovat vääjäämättä hyvinvointia heikentäviä, ellemme osaa huomioida arjen tasapainoittamista palautumisella. Palautumisen aikana stressihormonit purkautuvat, resurssit palautuvat sekä jaksaminen ja hyvinvointi lisääntyvät. Houkuttelevaa, eikö?

Amazing City tarjoaa ryhmällenne mahdollisuuden tietoisen hidastamisen hetkiin niin Ellivuori Resortin tiloissamme kuin myös Finlaysonin alueella Tampereella sekä Valkeakoskella yhteistyössä Rantahotelli Waltikan kanssa. Toiveenne mukaan keskitymme puhtaasti palauttavan ja rentouttavan hetken luomiseen tai tutkailemme tarkemmin tietoisuustaitojen (mindfulnessin) avulla keinoja saavuttaa keskittynyt, rauhallinen ja tietoinen mielentila. Kaikki kokonaisuudet ovat sovittavissa teidän ryhmäänne palveleviksi sekä yhdistettävissä aina myös muihin tuotteisiin. Kysy rohkeasti lisää, me olemme täällä teitä varten.

 

Miten voimme auttaa juuri teidän ryhmäänne kukoistamaan?

MINDFULNESS-PAJAT

Näissä työpajoissa pysähdytään pohtimaan kuormituksen, palautumisen, stressin ja levon tasapainoa. Yksinkertaisten mindfulness-harjoitusten avulla opitaan keinoja katkaista mielen automaatiota, vaeltamista sekä asioihin takertumista ja harjaannutaan suuntaamaan huomiota uteliaasti ja arvottamatta takaisin nykyhetkeen.

Pajoissa koetaan konkreettisia oivalluksia, miten löytää tietoisempi tapa toimia niin työssä kuin vapaa-ajallakin sekä millainen merkitys läsnäololla on tietoisessa stressin kohtaamisessa.

Saatte havainnolliset mindfulness-harjoitukset vietäväksi mukaan työhön ja vapaa-aikaan- loppu on kiinni itsestä.

Mindfulness-pajat ovat rakennettavissa myös ryhmäsi tarpeen mukaisiksi kokonaisuuksiksi, teemoina esimerkiksi tunnetaidot työssä, tietoinen stressin kohtaaminen, itsemyötätunto, myönteisen ajattelun lisääminen työyhteisössä. Kysy lisää.

 • alkaen 300 € /ryhmä + alv 24%
 • 2 tuntia / sopimuksen mukaan
 • 4-20
 • Tampere, Finlaysonin alue, Ellivuori Resort, Sastamala tai Rantahotelli Waltikka, Valkeakoski. Sovittavissa myös asiakkaan tiloihin

HELLITÄ HETKEEN -RENTOUTUSPAJA

Tässä pajassa päästetään irti stressistä, ylivireydestä ja suorituskeskeisyydestä rentoutusharjoitusten avulla. Käymme havainnollisesti läpi yksinkertaisia ja lempeitä harjoitteita, jotka auttavat kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja palautumaan kokonaisvaltaisesti. Rentoutumisen myötä luovuus ja ongelmanratkaisukyky paranevat ja vahvistatte voimavarojenne hyödyntämistä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Ryhmän päättää pitkä ja lempeä meditatiivinen syvärentoutus makuulla pehmeisiin peittoihin kääriytyen.

 • alkaen 300 € / ryhmä + alv 24%
 • 2 tuntia / sopimuksen mukaan
 • 4-20 hlö
 • Tampere, Finlaysonin alue, Ellivuori Resort, Sastamala, Rantahotelli Waltikka, Valkeakoski. Sovittavissa myös asiakkaan tiloihin

MINDFUL METSÄ

Tässä ryhmässä haemme palautumista ja kokonaisvaltaista virkistymistä luonnosta.

Mindful Metsä johdattaa tiimisi lempeiden ja kehollisten luontoyhteys- ja mindfulness-harjoitusten avulla läsnäolon kokemukseen. Liikutte ohjatusti luonnonkauniilla reiteillä ja poluilla ja kohotatte tiimihenkeä yhdessä tehtävillä harjoituksilla. Opitte myös käytännönläheisiä keinoja läsnäolon lisäämiseen niin työssä kuin vapaa-ajallakin ja kasvattamaan näin luonnollisella tavalla mielen hyvinvointia ja tasapainoa.

 • alkaen 590€ / ryhmä + alv 24%
 • 3 tuntia / sopimuksen mukaan
 • 4-20 hlö
 • Ellivuori / Tampere / Valkeakoski / sopimuksen mukaan

Amazing Cityn hyvinvointipalveluiden ohjaajana ja kouluttajana toimii hyvinvoinnin ammattilainen, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja Auli Kukkamäki.

”Kouluttamisessa ja ohjaamisessa parasta ovat ihmisessä syntyvät oivallukset ja liikahdukset, jotka joskus voivat olla käänteentekeviä. Minussa on vankka usko lempeyden, myötätunnon ja läsnäolon voimaan. Hidastaminen ja itsensä äärelle pysähtyminen on lyhyin reitti rauhalliseen ja hyvinvoivaan mieleen.”