Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Amazing City verkkopalveluiden yleiset käyttöehdot
Siirry sisältöön

TILAUSEHDOT

1. Yleistä

Amazing City Oy  Y-tunnus: 2798569-8

Amazing City myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille. Näitä tilausehtoja sovelletaan tilauksiin, joissa asiakas tilaa Amazing City -yrityksen tuotteen tai palvelun verkkokaupasta tai sähköpostitarjouksen kautta. 

Amazing Cityn tuotteita on kaikki amazingcity.fi-sivustolla myytävät tuotteet, sekä Amazing Cityn brändin alla myydyt tuotteet. Näitä ovat mm: Amazing Tampere, Amazing Helsinki, Outdoor Escape, Amazing Walks, sekä kattokävely Roof Walk Finlayson Area.

Tuotteita voi tilata Amazing Cityn sekä kattokävelyn verkkokaupassa kotisivuilla siirtämällä niitä ostoskoriin ja vahvistamalla tilauksen ja maksamalla ostoskorin sisällön maksupalvelussa.

Tarjouksen kautta yrityksille myytäviä tuotteita voi tilata verkkosivuilta löytyvien ohjeiden mukaan sähköpostin välityksellä tai soittamalla. Tilattu tuote laskutetaan yritysasiakkaalta pääsääntöisesti jälkikäteen.

Tilauksen tehdessään asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoin. Asiakkaan hyväksymä ja Amazing Cityn vahvistama tilaus on myöhemmin mainittavia peruutusoikeuksia lukuun ottamatta sitova. Tilaus syntyy kun asiakas saa tilaamastaan tuotteesta tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilausvahvistuksena toimivat myös toimitetut tunnukset digitaalisiin sisältöihin. 

Digitaalisesti käytettäviä Amazing Walks- sekä ryhmien kaupunkiseikkailutuotteita käytetään Loquiz-alustalla, joka on ladattavissa Applen AppStore- ja Androidin Play-kaupoista sekä saatavilla verkkoselaimeen.

Loquiz-alustaa hallinnoi ja toimittaa Loquiz Oü, reg no: 12193814 (Estonia)

Loquiz Oü on erillinen osapuoli, eikä asiakkaan henkilötietoja luovuteta edelleen tämän osapuolen käyttöön.
Amazing City voi ilman erillistä sopimusta muuttaa digitaalisissa sisällöissä käytettävää alustaa.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.4.2021 alkaen.

Amazing City voi muuttaa toimitusehtoja ja hintoja oman harkintansa mukaan. Asiakkaan olisi siis hyvä tutustua toimitusehtoihin aina tilatessaan Amazing Cityn palveluita.

Tuotteisiin ja palveluihin sovelletaan näiden tilausehtojen lisäksi tilauksen sisältämien tuotteiden ja palveluiden kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja ja sääntöjä. Mikäli asiakas ei hyväksy näitä tilausehtoja kokonaisuudessaan, ei asiakkaalla ole oikeutta käyttää tuotetta.

2. Tuotteet, hinnat, toimitus ja laskutus

Tuotteen esittelyssä kerrotaan sen hinta sekä ominaisuudet. Amazing City pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hinta on tilauksen yhteydessä ostoskorissa näkyvä hinta, tai tarjouksessa ilmoitettu hinta. 

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Yrityksille suunnattujen ryhmätuotteiden hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa.

Amazing Walks- palveluiden käyttö edellyttää, että asiakas lataa käyttöönsä Loquiz-alustan mobiililaitteeseensa, sekä kirjautuu niihin saamillaan tunnuksilla. Lisäksi palvelu edellyttää toimivaa internetyhteyttä ja sijaintipalveluiden aktivoimista Loquiz-alustan tai verkkoselaimen käyttöön.

Ellei toisin mainita, ovat digitaaliset Amazing Walks-tuotteet sekä lahjakortit määräaikaisia sekä kertakäyttöisiä. Tuotteen määräaikaisuus ja määräaikaisuuden kesto mainitaan tuotteen esittelyssä verkkokaupassa. Määräaikainen tilaus päättyy ilman erillistä irtisanomista määräajan päättyessä.

Tilauksen maksaminen on mahdollista verkkopankissa, mobiilimaksuna tai maksukortilla. Yrityksille ensisijainen maksutapa on laskutus.

Kaikki verkkomaksutapahtumat kulkevat maksupalveluvälittäjän (Paytrail) kautta. Korttimaksuissa välittäjänä toimii SumUp tai iZettle. Mobiilinmaksujen välittänä toimii Mobilepay.

Sivustoilla on SSL-varmenne, jolla palveluntarjoajan identiteetti on varmennettu ja käyttäjän koneen ja palvelimen välinen yhteys on salattu. Verkkopalveluissa ei säilytetä mitään asiakkaan maksutapahtumaan liittyviä tietoja, kuten luottokortti- tai pankkitilinumeroita. Maksutapahtuma on salattu ja siinä noudatetaan luottokunnan ja pankkien turvamääräyksiä.

Maksaminen on vaihtoehtoisesti mahdollista myös Amazing Cityn Smartum-, Edenred-, ePassi- ja Eazybreak-verkkopalveluissa. Näistä vaihtoehtoisten maksutapojen käyttämisestä asiakkaan tulee erikseen ilmoittaa etukäteen.

3. Vastuut ja vahingonkorvausvelvollisuus

Amazing Walks- sekä ryhmätuotteisiin liittyen Amazing City vastaa itse tuottamastaan sisällöstä sekä Loquiz-alustan saatavuudesta. Ryhmille laitteet tulevat käyttöön palveluntarjoajan puolesta, Amazing Walks -tuotteet toimivat asiakkaan omalla mobiililaitteella. Amazing Walks -tuotteiden kohdalla Amazing City ei vastaa asiakkaan laitteisiin tai ohjelmistoihin tulevista vioista tai häiriöistä. 

Amazing City ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista. Amazing City ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen asiakkaalle tuotteen virheellisestä toiminnasta, käyttökatkoista tai käytön estymisestä. Asiakkaalla oikeus saada hyvitystä ostohinnastaan, mikäli tuotteessa ilmenee virheitä tai puutteita eikä Amazing City kykene kohtuullisessa ajassa virheestä ilmoittamisen jälkeen niitä korjaamaan.

Amazing City ei vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure-syy) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Mikäli Amazing City lopettaa tuotteen tarjoamisen, sitoutuu Amazing City palauttamaan asiakkaalle sen määrän, joka palveluun on jäänyt käyttämättä. Asiakkaan tulee ilmoittaa Amazing Citylle rahan palauttamiseen tarvittavat pankkiyhteystiedot.

4. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaalla ei ole kuluttajasuojalain perusteella oikeutta peruuttaa tekemäänsä tilausta sen jälkeen, kun käyttöoikeus on aktivoitu kirjautumalla sisään palveluun.

Kattokävelylle varattu aika voidaan siirtää, tai tarvittaessa peruuttaa, kunhan siitä on ilmoitettu riittävästi etukäteen. Jos peruutuksesta ei ole ilmoitettu ja paikalle ei saavuta ajallaan, maksettu summa katsotaan käytetyksi.

Yrityksien kohdalla peruutuksista ja henkilömäärän muutoksista on ilmoitettava etukäteen. Jos henkilömäärä on pienempi kuin viimeisimmäksi ilmoitettu tai paikalle ei saavuta ollenkaan, laskutetaan ilmoitetun henkilömäärän mukaisen summan.

5. Sopimuksen purkaminen

Amazing City voi peruuttaa asiakkaan käyttöoikeuden tuotteeseen (Amazing Walks sekä Roof Walk), jos asiakas on rikkonut näitä ehtoja tai tuotekohtaisia sääntöjä. Amazing City ei ole tällaisissa tapauksissa velvollinen palauttamaan ostohintaa asiakkaalle.

6. Sopimuksen siirtäminen

Amazing Cityllä on oikeus siirtää tilaussopimus toiselle yhtiölle mahdollisen liiketoimintakaupan tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä ilmoittamalla siirrosta tuotteen verkkosivuilla ja/tai asiakkaalle kirjallisesti.

7. Erimielisyydet

Amazing Cityn ja asiakkaan väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Asiakkaan pyydetään siis ensisijaisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuluttaja-asiakkaan on myös mahdollista saattaa riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, www.kuluttajariita.fi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan, www.kuluttajaneuvonta.fi. Euroopan komissio tarjoaa myös verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin, joka on erityisesti tarkoitettu toisessa EU-maassa asuvalle kuluttajalle, https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

9. Muut ehdot

Amazing Walks -tuotteiden sekä ryhmäkaupunkiseikkailujen sekä palvelun tarjoajan että jokaisen osallistujan on aina noudatettava lakia ja toimia hyvien tapojen puitteissa. Tehtävät ja lokaatiot on suunniteltu niin, että ne ovat lainmukaisia ja hyvien tapojen puitteissa (Esim. tehtävät eivät sisällä yksityisalueille menemistä.). Asiakas on aina itse vastuussa toimistaan palvelun käytön aikana. Asiakkaan tulee toimia lainmukaisesti, vaikka tuotteen ehdottamat ohjeet olisivat jostain syystä virheelliset. Amazing City ei vastaa laittomuuksista, väärinkäytöksistä, vahingoista tai loukkaantumisista missään tilanteessa.

Palvelua ei ole tehty esteettömäksi tai saavutettavaksi, ellei siitä erikseen mainita. Tämä ei ole välttämättä palvelun käytön este, mutta palvelun käytössä saattaa ilmetä tilanteita, joissa asiakkaan mahdollinen liikunta- tai aistiesteisyys estää tai hankaloittaa palvelun käyttöä. Mahdollinen avustustarve on selvitettävä ennen palvelun käyttöönottoa. Amazing City ei vastaa palvelun osien esteettömyydestä tai saavutettavuudesta missään tilanteessa.

Asiakas vastaa aina omasta turvallisuudestaan liikkuessaan ja suorittaessaan esimerkiksi mahdollisia liikunnallisia rasteja. Kattokävelyllä asiakas vastaa omasta turvallisuudestaan noudattamalla turvaohjeita sekä oppaan ohjeita.

10. Asiakkaan vastuu

Asiakas vakuuttaa ilmoittaneensa mahdollisesti antamansa tiedot oikeina ja ajantasaisina sekä tutustuneensa tilaus- ja käyttöehtoihin. Asiakas sitoutuu kaikilta osin noudattamaan palveluiden käytössä edellä mainittuja ehtoja sekä palvelukohtaisia ehtoja.

11. Yhteystiedot

Amazing City Oy
Kokkomäentie 50
36600 Pälkäne
Puh. 0400 734 174
Y-tunnus: 2798569-8

TIETOSUOJASELOSTE
TIETOA AMAZING CITY (www.amazingcity.fi) VERKKOSIVUSTOISTA

Amazing City:n verkkokauppa on Amazing City:n toteuttama verkkopalvelu, jossa välitetään Amazing Cityn tarjoamia palveluja.  Kaikki maksutapahtumat kulkevat maksupalveluvälittäjän (Paytrail) kautta.

Sivustoilla on SSL-varmenne, jolla palveluntarjoajan identiteetti on varmennettu ja käyttäjän koneen ja palvelimen välinen yhteys on salattu. Verkkopalveluissa ei säilytetä mitään asiakkaan maksutapahtumaan liittyviä tietoja, kuten luottokortti- tai pankkitilinumeroita. Maksutapahtuma on salattu ja siinä noudatetaan luottokunnan ja pankkien turvamääräyksiä.

REKISTERISELOSTE 15.4.2020 (Henkilötietolain 523/99 10§:n mukaan)

1. Rekisterinpitäjä

Amazing City Oy
Kokkomäentie 50
36600 Pälkäne
Puh. 0400 734 174
Y-tunnus: 2798569-8

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Amazing City Oy
Heikki Närvänen
Puh. 0400 734 174

3. Rekisterin nimi

Amazing City Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn peruste

Asiakastietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun tai sopimukseen rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välillä.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoito ja kehittäminen, verkkopalvelujen oston vahvistaminen sekä verkossa tehtyjen varausten identifiointi. Yrityksen oma markkinointi sekä viestintä. Rekisterinpitäjän liiketoiminnan ja asiakaspalvelun kehittäminen. Amazing City voi lähettää asiakkaalle asiakkuuteen perustuvia, samaan sekä samankaltaisiin tuotteisiin liittyviä sähköisiä markkinointiviestejä. Asiakas voi kieltää viestien lähettämisen viestissä olevan linkin kautta tai ilmoittamalla kiellon sähköpostilla.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaista seuraavia henkilötietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Kansalaisuus
  • Ostettua palvelua koskevat tiedot
  • Asiakkaan itse antamat tiedot

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot

8. Henkilötietojen vastaanottajat

Rekisterinpitäjä saattaa käyttää palvelujensa toteuttamiseksi alihankkijaa tai alihankkijoita, jotka tarvitsevat tietoja oman palvelunsa toteuttamiseksi. Alihankkijoiden lisäksi mitään tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin. Henkilötietolain 22 a §:n 1 momentin mukaan henkilötietoja voidaan kuitenkin siirtää EU:n jäsenvaltioiden tai ETA:n ulkopuolelle siltä osin, kun komissio on henkilötietodirektiivin mukaisesti todennut, että kyseisessä maassa taataan tietosuojan riittävä taso. Amazing City käyttää palveluissaan Bokunin, Woocommercen sekä Googlen palveluita, joiden kautta saattaa siirtyä tietoja (esim. asiakkaan IP-osoite ja yhteystietoja) EU:n ulkopuolelle. Amazing City vastaa kolmansien osapuolten kanssa tehtävästä henkilötietojen käsittelystä henkilötietolain mukaisesti.

10. Henkilötietojen säilytysaika

Asiakasrekisterissä olevia asiakkaan henkilötietoja käsitellään asiakkuussuhteen ajan. Asiakassuhteen katsotaan olevan pysyvä, kunnes se päätetään asiakkaan taholta kirjallisesti. Asiakkuuden päättymisen jälkeen tietoja voidaan kuitenkin säilyttää ja käsitellä jos se on tarpeen reklamaatioasioiden käsittelyä varten. Asiakasrekisterissä olevien tietojen säilytysajassa noudatetaan myös lain edellyttämiä säilytysaikoja kuten kirjanpitolakia. Kirjanpitolain vaatimia tietoja säilytetään niin kauan kuin kirjanpitolaki edellyttää.

11. Rekisteröidyn oikeuksista

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

12. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivut tallentavat tietokoneelle.
Amazing City Oy:n verkkosivuilla käytetään evästeitä mm. tilastointiin, käyttökokemuksen parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön.

Evästeiden poistaminen käytöstä:

Evästeet voi poistaa käytöstä muuttamalla selaimen asetuksia. Evästeiden käytöstä poistaminen voi heikentää palvelun toimivuutta ja käyttökokemusta.

Sosiaaliset laajennukset:

Amazing City Oy:n sivustoilla ja palveluissa on linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä sosiaalisia laajennuksia (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä). Amazing City Oy:n sivustoilla olevat kolmannen osapuolen ylläpitämät liitännäiset latautuvat näiden palveluiden omilta palvelimilta.

Amazing City Oy:n sivustoilla ja palveluissa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin laajennuksiin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö– ja muita ehtoja. Lisätietoja kolmannen osapuolen palveluiden käyttöehdoista löytyy yritysten verkkosivuilta.