Siirry sisältöön

Ohjelmapalvelut Valkeakoski

Herätä kaupunkisi!
Amazing City nyt myös Valkeakoskella!
Siirry sisältöön

Elämys- ja ohjelmapalvelut vihdoin myös Valkeakoskella!

Jokaisessa kaupungissa on oma henkensä, omat juttunsa, ainutlaatuinen henkensä, johon voi rakastua. Me autamme sinua löytämään kaupungin, tekemään siitä aidon ja elävän.

Ja koska ryhmät ovat supervoimamme, mikä voisi olla sen parempaa kuin kokea ja tehdä porukalla! Tyhypäivä, virkistyspäivä, tiimipäivä, polttarit, synttärit… Teillä on ryhmä, meillä on ideat ja toteutus! Toteutamme sykähdyttävimmät elämys-, ohjelma-, hyvinvointi- ja aktiviteettipalvelut suurella sydämellä ja toiveisiinne räätälöitynä.

Toteutamme Valkeakosken ohjelma- ja elämyspalvelut saumattomassa yhteistyössä Rantahotelli Waltikan kanssa, jotta ryhmäsi saisi halutessaan kaiken mitä tarvitsee; ruokailut, tilat, saunat ja majoituksen.

Amazing!

AMAZING VALKEAKOSKI TIIMISEIKKAILU

Tyhy- tyky- ja tiimipäivän kiistaton kuningas vihdoin myös Valkeakoskella!

Löydä keskustan rastit ja Valkeakosken piilotetut yksityiskohdat sekä aarteet ja ratkaise arvoitukset!
Tietäkää, maistakaa, veikatkaa, yllättykää. Tässä seikkailussa luovuus ja heittäytymiskyky palkitaan.

Tässä mukaansatempaavassa tiimiseikkailussa kaupunki avautuu uudella tavalla, se yhdistyy menneisiin, kääntää esiin osin jo kadonneet tarinat ja paikat, joihin ei ehkä aiemmin ole huomannut kulkea ja katsoa. Oivalluksien, etsimisen ja löytämisen ohella testataan tiimihengen kantavuutta, luovuutta ja heittäytymiskykyä.

Valkeakosken kaupunkiseikkailuun lähdetään Rantahotelli Waltikalta, josta on vain kivenheitto kaupungin sykkeeseen. Alussa ryhmä jakautuu pienempiin joukkueisiin. Seikkailussa edetään mobiilisovelluksen ohjaamana (omaa laitetta ei tarvita) rastilta rastille tehtäviä ja bonustehtäviä suorittaen ja ratkoen.

Heittäytymiskyky katsotaan vahvasti eduksi!

Kaikki tämä riemu tallennetaan pokkarikameroilla kuvaten. Kierroksen anti puretaan yhdessä Waltikan tiloissa, jossa kuvat ja videot katsotaan yhdessä ja ansioituneet tietäjät, hoksaajat ja etenkin heittäytyjät palkitaan.

 • Alkaen 790€ /ryhmä + alv 24%
 • Noin 3 tuntia
 • 4-200
 • Valkeakoski keskusta / Rantahotelli Waltikka
 • Ravintolapalvelut ovat yhdistettävissä saumattomasti elämykseen

THE HUNTER Outdoor Escape yhdistettynä KOTAELÄMYKSEEN

THE HUNTER on metsään sijoittuva seikkailu, jossa seurataan mystisesti metsään kadonneen henkilön viimeisiä tiedettyjä liikkeitä. Saatteko arvoituksen ajoissa selville? Mikä on hänen kohtalonsa? Entäpä omanne…

Outdoor Escape -seikkailut ovat täysin uudenlaisia tarinallisia miljööpelejä. Rantahotelli Waltikan lähimetsä muuntuu pelikentäksi, kun pienissä joukkueissa suoritetaan monipuolisia pulmia. Tarinalliset seikkailut haastavat porukan enemmän älyllisesti, vähemmän fyysisesti.

The Hunter pelielämys jatkuu Waltikan tunnelmallisella kodalla, jossa ryhmä saa nauttia jälkipeleistä elävän tulen äärellä tunnelmoiden. Kodalle saatavilla tilauksesta vaikkapa kahvit, makkarat, lohikeitto ym.

 • alkaen 590 € / ryhmä + alv 24%
 • Pelin kesto noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen kota varattuna
 • 4-25 hlö
 • Valkeakoski / Waltikan kota
 • Englanti ja Suomi (Osa sisällöstä toimii vain suomeksi, joten ryhmässä tulee olla suomenkielen taitoisia)
 • Tarjoilut kodalla toteutetaan toiveidenne mukaisena kokonaisuutena

SUKLAATA JA SKUMPPAA!

Tässä makuhermoja kutkuttelevassa tastingissa maistellaan Tallipihan Suklaapuodin valikoimien artesaanisuklaita leikkimielisen ja iloisen visailun lomassa, jossa ei luovuutta unohdeta. Suklaan kyytipoikana kulkee kuohuviini tai toiveestanne jokin muu juoma.

Mahtava aloitus illalle, ohjelmaksi tyhypäivään tai vaikkapa polttareihin!

 • Alkaen 390€ / ryhmä + alv 24%
 • Tastingin kesto noin 1 tunti
 • 2-20 hlö
 • Valkeakoski / Rantahotelli Waltikka / Kysy myös omaan paikkaasi

MINDFUL CITY VALKEAKOSKI

Amazing City tarjoaa ryhmällenne mahdollisuuden tietoisen hidastamisen hetkiin nyt myös Valkeakoskella. Kaikki kokonaisuudet ovat sovittavissa teidän ryhmäänne palveleviksi sekä yhdistettävissä aina myös muihin tuotteisiin.

Miltä kuulostaisi vaikkapa lempeä ja salliva yinjooga, äänimaljarentoutus, rentoutuspaja, ohjattu meditaatio, Mindfulness-tunnetaitovalmennus tai Metsämieli-retki luontoon?

Saatavilla myös hyvinvointiluennot.

Kysy lisää!

 • Sopimuksen mukaan
 • 4-20