Amazing Walks: Agenttikoe

12,90

Agenttikoe on sinulle, joka haluat testata omia agenttitaitojasi!

Osasto:

Kuvaus

Agenttikoe on tulikoe sinulle, joka haluat testata omia agenttitaitojasi! Reitti kulkee läpi Tampereen ydinkeskustan, ja kuljettaa sinut kohti omaa agenttiarvonimeäsi. Selviätkö pomminpurusta, kuulusteluista, salaviestin ratkomisesta ja pulmista johtolankoineen?

Reitin pituus on n. 2,5 – 3 km, ja kesto n. 2 tuntia. Vaikka normaalisti agentin tehtävät eivät odota, tämän seikkailun saat kulkea omassa tahdissasi ilman kiireettä ja nauttia kaupungista matkan varrella. Reitti etenee määrätyssä järjestyksessä, eli suoritat yhden kokeen osa-alueen kerrallaan.

Seikkailulla riittää tekemistä kaikille agentinmielisille ja innokkaille pelaajille! Peli ei esittele kaupunkia tarkemmin, mutta kierroksella näkee keskustan monipuolisesti – pelikentän muodossa.
Jotkut tehtävistä voivat olla haastavia, joten pienimmille lapsille suosittelemme osallistumista vanhemman seurassa. Muuten agenttikoe on parhaimmillaan esim. perheille.

Kaupasta ostetaan kertakäyttöinen käynnistyskoodi, joka oikeuttaa yhteen reittiin yhdellä mobiililaitteella.

Koodi sekä ohjeet tulevat ostoksen jälkeen samantien sähköpostilla verkkokaupasta. Mikäli posti ei näy, tarkasta ihan ensimmäisenä roskapostit sekä mainospostit.