Amazing Walks: Tampereen keskustahelmet

12,90

Tutustu Tampereen keskustaan ja sen yllätäväänkin historiaan.

Osasto:

Kuvaus

Tampereen keskustahelmet -reitillä tutustutaan kiinnostaviin kohteisiin Tampereen ydinkeskustassa. Reitin varrella kohtaat kysymyksiä, ja yllättävääkin faktaa, liittyen ympäristöön ja Tampereen historiaan. Näet myös kuvia paikoista aikojen takaa! Kierros antaa monipuolisen ja kattavan kuvan Tampereesta, ja uutta tietoa jää käteen varmasti myös paikallisille.

Reitin pituus on 3-4 km, ja kesto on n. 1,5 – 2 tuntia. Nämä riippuvat paljon omasta kulkemisestasi! Voit vapaasti nauttia kaupungista omassa tahdissasi ja käyttää reittiin niin paljon aikaa kuin tarvitset. Rastit saa kulkea vapaassa järjestyksessä, mutta ne on suunniteltu kuljettavaksi rengasreittinä. Kaikkiin paikkoihin kulkeminen ei ole täysin esteetöntä, mutta jokaisella rastilla ei ole pakko käydä. Voit siis suunnitella reittisi parhaaksi katsomallasi tavalla.

Reitillä on nähtävää kaikille! Etenkin Tampereesta ja ympäröivän kaupungin yksityiskohdistakin kiinnostuneelle tämä on mielenkiintoinen kokemus.

Kaupasta ostetaan kertakäyttöinen käynnistyskoodi, joka oikeuttaa yhteen reittiin yhdellä mobiililaitteella.

Koodi sekä ohjeet tulevat ostoksen jälkeen samantien sähköpostilla verkkokaupasta. Mikäli posti ei näy, tarkasta ihan ensimmäisenä roskapostit sekä mainospostit.